Головна Новини Суспільство події Порізав хлопчика та зламав ніс дівчинці: в Україні чоловік увірвався в будинок і напав на дітей (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Порізав хлопчика та зламав ніс дівчинці: в Україні чоловік увірвався в будинок і напав на дітей (ФОТО)

Злочинець серед ночі зайшов до будинку та встиг нанести ножові поранення двом дітям

25 серпня 2021, 18:35
Поділіться публікацією:

На Київщині, в селищі Глеваха незнайомець з ножем обрав собі дві жертви – дітей, які відпочивали в кімнаті свого будинку. Добре, що батьки почули крики малих про допомогу і звернулись до  поліції, яка  швидко знайшла  і арештувала нападника. Про це інформують представники Нацполіції Київщини в соціальній мережі Facebook.

Порізав хлопчика та зламав ніс дівчинці: в Україні чоловік увірвався в будинок і напав на дітей (ФОТО)

Зловмисник порізав двох дітей (фото з відкритих джерел)

В управління поліції міста Фастів звернулась з проханням про допомогу жителька сусіднього населеного пункту Глеваха і розповіла, що злочинець серед ночі зайшов до їх будинку та встиг нанести ножові поранення її двом дітям.

Представники поліції виїхали до потерпілих та опитали їх. Чоловік та дружина розповіли, що серед ночі їх розбудили крики сина та доньки. Коли вони кинулись туди, то побачили біля ліжок дітей незнайомого чоловіка, що втікав.

 Батьки помітили, що малюки в крові. Хлопчику прибулець завдав ножового поранення в груди, дівчинці розбив ніс.

 Дітей відвезли в лікарню.  А вже за якийсь час поліціянти  вийшли на сліди нападника. 26 – річний молодик проживав  в одному з  населених пунктів Бучанського району.  

Як зазначають  в поліції, злочинця затримали. Слідчі  повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) п. 1, п. 2, п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Тепер правоохоронці оформляють відповідні папери до суду, аби суддя обрав небезпечному підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За замах на життя дітей йому загрожує довічне ув‘язнення.

Порізав хлопчика та зламав ніс дівчинці: в Україні чоловік увірвався в будинок і напав на дітей (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про вбивство дитини на КиївщиніДержавне бюро розслідувань пред'явило третю підозру фігурантові кримінальної справи про вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому Київської області. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини