Головна Новини Суспільство події Помстився односельчанину: в Одеській області чоловік спалив автобус і вантажівку
commentss НОВИНИ Всі новини

Помстився односельчанину: в Одеській області чоловік спалив автобус і вантажівку

Зловмиснику загрожує десять років в'язниці

18 жовтня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

На Одещині 32-річний житель області, який конфліктував із своїм сусідом, зі злості спалив своєму кривднику  два транспортні засоби – бус та вантажний автомобіль. Про це інформує пресслужба  Нацполіції  Одещини.

Помстився односельчанину: в Одеській області чоловік спалив автобус і вантажівку

Сварка між сусідами закінчилася підпалом (фото Нацполіція)

За інформацією одеських поліціянтів, підпал  мав місце на території одного з населених пунктів Успенської сільської громади. Про те, що згоріли  дві його машини, повідомив в чергову поліційну частину сам власник. Бус та вантажівка знаходились неподалік будинку, підпалив їх невстановлений зловмисник.

 Поліціянти виїхали на місце інциденту і, провівши  своє розслідування, встановили, що сусіду пустив "червоного півня" під його автозасоби  – його  32-річний односелець.

 Перед тим, два мешканці Одещини з якоїсь причини посварились і ображений земляк вирішив таким чином відомстити своєму винуватцеві.

 Сільського мешканця громади  поліцейські проінформували про підозру, яка стосується умисного знищення чужого майна через підпал.

 Порушено та розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ. Проводяться необхідні для подальшого слідства експертизи. Санкція цієї  статті  передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одеській області легковик протаранив монумент із танкомДорожня аварія з трагічним фіналом мала місце в населеному пункті Біляївка Одеської області. Там водій іномарки врізався у постамент із бойовим танком часів Другої світової війни. На жаль, ця нічна неуважність коштувала йому життя.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини