Головна Новини Суспільство події Помер зірка серіалів "Відчайдушних домогосподарок" та "Теорії Великого вибуху"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер зірка серіалів "Відчайдушних домогосподарок" та "Теорії Великого вибуху"

Американський актор і комік Боб Ньюхарт помер у Лос-Анджелесі на 95-му році життя

19 липня 2024, 12:44
Поділіться публікацією:

Боб Ньюхарт — це ім'я знайоме багатьом поколінням. Вчора стало відомо, що видатний актор та комік помер у Лос-Анджелесі. Йому було 94 роки.

Помер зірка серіалів "Відчайдушних домогосподарок" та "Теорії Великого вибуху"

Кінець епохи: помер актор та комік Боб Ньюхарт

Свою кар'єру він розпочав ще у 1950-х, виступаючи у комедійних шоу. Ньюхарт став відомий завдяки своєму особливому голосу і манері говорити із заїканням, яке він перетворив на свою фішку. Його перший великий успіх прийшов з альбомом The Button-Down Mind of Bob Newhart, який став хітом і посів перше місце в американському чарті Billboard.

Незабаром Ньюхарт перейшов на телебачення, де на нього чекав ще більший успіх. Його шоу "The Bob Newhart Show" (1961-1962) отримало премію Пібоді, а сам актор став одним із найвідоміших осіб на американському телебаченні.

Окрім музичного успіху, Ньюхарт завоював любов глядачів своїми ролями у таких популярних ТВ-серіалах, як "Відчайдушні домогосподарки" та "Теорія великого вибуху".

Помер зірка серіалів ”Відчайдушних домогосподарок” та ”Теорії Великого вибуху” - фото 2

За свою довгу кар'єру Ньюхарт отримав багато нагород, включаючи "Греммі", "Еммі" та "Золотий глобус". Ці нагороди підтверджують його талант та любов глядачів.

За свою довгу та плідну кар'єру Боб Ньюхарт став справжньою іконою комедійного жанру. Його талант, дотепність та чарівність підкорили серця мільйонів глядачів. Він залишив по собі як безліч блискучих ролей, а й цілу школу комедії, що надихнула багатьох молодих акторів і коміків.

Боб Ньюхарт був не лише видатним артистом, а й дбайливим сім'янином. У нього залишилося четверо дітей та десять онуків.

Відхід Боба Ньюхарта – це величезна втрата світу кіно і телебачення. Його талант, гумор і людяність назавжди залишаться у пам'яті всіх, хто знав та любив його творчість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини