Головна Новини Суспільство події Померла відома актриса 1980-х років
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла відома актриса 1980-х років

Кітейн знімалася в різних музичних кліпах для британської рок-групи Whitesnake і американської глем-метал-групи RATT

8 травня 2021, 20:24 comments3286
Поділіться публікацією:

Джулі "Тоні" Кітейн, актриса, яка знімалася в декількох популярних музичних кліпах в 1980-х роках, померла в п'ятницю в американському місті Ньюпорт-Біч, штат Каліфорнія, у віці 59 років. Про це повідомляє Forbes.

Померла відома актриса 1980-х років

Тоні Кітейн померла в 59 років

Актриса відома завдяки багатьом ролям, в першу чергу — подружки Тома Хенкса в популярному комедійному фільмі 1984 року "Мальчишник". В кінці 1980-х років знімалася в популярному телесеріалі "Санта Барбара", потім в період з 1992 по 1994 роки грала постійні ролі в таких телесеріалах, як "Дивовижні мандри Геракла" і "Найкумедніші люди Америки".

Тоні Кітейн вперше привернула увагу громадськості в 1983 році, позувавши на обкладинці дебютного однойменного альбому RATT, а потім для обкладинки подальшого запису групи "Out of the Cellar" в 1984 році. У той час Кітейн зустрічалася з Роббі Кросбі, гітаристом RATT. Її найвідоміший відео-виступ відбувся в 1987 році, коли вона з'явилася в відео до синглу групи Whitesnake "Here I Go Again". Кітейн була одружена з 1989 по 1991 рік за вокалістом Whitesnake Девідом Ковердейлом.

Вона боролася зі зловживанням психоактивними речовинами, які вона обговорювала в програмі реабілітації знаменитостей VH1 з доктором Дрю, і була заарештована за зберігання кокаїну в 2006 році (що привело її до шестимісячної програми реабілітації від наркотиків) і водіння в нетверезому стані у 2009 році.

У Кітейн залишилися дві дочки від шлюбу із зіркою бейсболу Чаком Фінлі.

Актриса вела аккаунт у Твіттері — її останній твіт був 6 травня, в якому вона подякувала шанувальника за свій малюнок.

Раніше "Коментарі" писали, що на 78-му році життя перестало битися серце американського актора Френка Макрея, який став відомим завдяки ролі у кінострічці про агента 007 Джеймса Бонда "Ліцензія на вбивство", а також "Роккі 2" і "Останній кіногерой".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини