Головна Новини Суспільство події Помер засновник модного будинку Kenzo: названа причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер засновник модного будинку Kenzo: названа причина

Кензо Такада помер у віці 81 року

4 жовтня 2020, 21:07
Поділіться публікацією:

Паризький і японський дизайнер Кензо Такада, відомий створенням міжнародного будинку моди Kenzo, помер в Парижі в неділю через ускладнення, пов'язаних з C OVID -19, повідомив представник Takada K-3. Про це повідомляє CNN .

Помер засновник модного будинку Kenzo: названа причина

"З величезною сумом бренд Kenzo оголошує про втрату свого знаменитого художнього керівника Кензо Такада. Всесвітньо відомий дизайнер помер 4 жовтня 2020 року через ускладнення, пов'язаних з C OVID -19, у віці 81 року в лікарні в Нейї-сюр-Сен, Франція ", — йдеться в заяві.

У 1970 році Такада потряс Париж дебютом своєї однойменної модної лінії. Проданий зі свого першого бутика, названого Jungle Jap, його дизайн був хаотичну суміш яскравих кольорів і невідповідних принтів, на створення яких його надихнули подорожі по всьому світу.

Дизайнер відкрив свій флагманський магазин на Паризькій площі Віктуар в 1976 році. Протягом наступних трьох десятиліть він отримав безліч нагород і досягнень, в тому числі його обличчя було на безлічі обкладинок журналів, він запустив парфумерну імперію, а в 1993 році бренд став частиною розкішного конгломерату LVMH.

Раніше "Коментарі" писали, що помер відомий російський дитячий письменник , "батько" знаменитого персонажа — порося Фунтика, Валерій Шульжик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини