Головна Новини Суспільство події Помер відомий український політик: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий український політик: що відомо

Кармазін чотири рази обирався до парламенту

9 листопада 2022, 18:49 comments1910
Поділіться публікацією:

9 листопада стало відомо, що на 66-му році життя помер відомий український політик Юрій Кармазін. Про це  повідомив голова Одеської райради Віталій Барвіненко у Мережі.

Помер відомий український політик: що відомо

Помер екснардеп Юрій Кармазін (фото з відкритих джерел)

"Пішов Юрій Кармазін. Працював з ним з 2007 по 2012 рік. Для багатьох некомфортний був, своєрідний, але однозначно яскравий. R.I.P." – йдеться в повідомленні.

Відомо, що Юрій Кармазін родом з Черкащини, але потім тривалий час працював в правоохоронній системі, зокрема, на посаді прокурора Приморського району та був суддею в обласному суді.

Окрім цього, Кармазін чотири рази обирався до Верховної Ради України. Він був депутатом ІІ, ІІІ, IV і VI скликань в українському парламенті. Політик у різні часи входив до різних політичних сил, зокрема, "Громада", "Солідарність", "Наша Україна", "Наша Україна – Народна самооборона".

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що на 56 році життя померла відома українська телеведуча Руслана Писанка. Вона померла  19 липня, уночі. Писанці було 56 років. У повідомленні йдеться, що велика війна змусила поїхати її до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували тяжку хворобу. Акторка практично нікому не говорила про свою війну. Стежила за всіма подіями, допомагала, сміялася у слухавку, будувала плани на майбутнє.

Також "Коментарі" писали про те, що помер перший Президент України Леонід Кравчук10 травня пішов з життя перший Президент України Леонід Кравчук.  Леонід Кравчук переніс операцію на серці .28 червня 87-річний політик був відсутній на урочистих заходах з нагоди Дня Конституції України. У повідомленні зазначено, що Кравчука прооперували у Києві. Політик вже знаходиться в лікарняній палаті, відновлюючись після медичного втручання у Німеччині.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини