Головна Новини Суспільство події Помер відомий український письменник Герасимчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий український письменник Герасимчук

Він помер на 77-му році життя

13 червня 2021, 11:04
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть відомого українського перекладача, письменника і культуролога Леся Герасимчука. Він помер 12 червня, повідомив голова НСПУ Михайло Сидоржевський, пише УНІАН з посиланням на litgazeta.com.ua.

Помер відомий український письменник Герасимчук

Помер відомий український письменник Герасимчук - фото з відкритих джерел

Зазначається що Лесь Герасимчук перекладав з англійської, зокрема, твори Джека Лондона, Даніеля Дефо, Уолта Уїтмена. Також він здійснив низку перекладів із грецької Біблії і видав перекази Священного Писання для різних категорій населення.

Крім того, діяч був першим головним редактором тижневика "Президентський вісник".

Нагадаємо, що багато дивовижних акторів, без яких важко уявити чимало фільмів нашого дитинства, що вже стали класикою, поступово відходять в інший світ.

Так, 18 травня стало відомо про смерть американського театрального і кіноактора Чарльза Гродіна. Місяцем раніше Гродіну виповнилося 86 років. На жаль, актор не зміг перемогти онкологію — кілька років поспіль йому доводилося боротися з раком кісткового мозку. За своє життя він попрацював у майже 40 кінопроєктах, грав у театрі, був телеведучим різних ток-шоу.

Також повідомлялося, що в Греції помер 40-річний чоловік після щеплення від коронавірусу. Померлим виявився модний стиліст Насос Катріс.

Як стало відомо, за день до смерті чоловік зробив собі щеплення від Covid-19 препаратом AstraZeneca. Знайомі померлого стверджують, що в перший день після щеплення він почувався добре. Однак через деякий час чоловік перестав виходити на зв'язок і його батьки та друзі почали турбуватися. Бездиханне тіло Насіса Катріса виявила його близька подруга, модельєр Афіна Ватикану.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини