Головна Новини Суспільство події Помер відомий український модельєр: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий український модельєр: подробиці

Модельєру Петру Сороці був 61 рік

27 вересня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

В місті Суми 26 вересня було  поховано  знаного українського  модельєра  та бізнесмена Петра Сороку.

Помер відомий український модельєр: подробиці

Петро Сорока (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  Суспільне,  модельєр пішов з життя  23 вересня, він тільки подолав 60-літній рубіж. Сорока народився в Житомирській  області, в місті Суми він був відомий, як власник однойменного бренду одягу "Petro Soroka".

Його модельний  бізнес було  засновано в 1999 році, — інформують в повідомленні, розміщеному  сайті компанії. Під цим брендом займались  моделюванням, виробництвом і реалізацією одягу для жінок.

Донька  сумського модельєра  Анна Сорока, довгий час  працювала в компанії батька.

"Він мене навчив дуже багато чому. Бути лідером. Я багато пропрацювала на підприємстві. Він навчив мене життя. Він шив відмінні речі для жінок, вишиванки для чоловіків, допомагав армії ЗСУ, коли почалася війна", — розповіла  вона.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що раптово помер народний депутат України Андрій Іванчук. 25 вересня, вночі раптово помер нардеп трьох скликань Андрій Іванчук. Про це в Facebook написав голова Верховної Ради Руслан Стефанчук. 

Як повідомляють джерела "Телеграфу", попередня причина смерті народного депутата – відрив тромбу.  Політик помер близько о першій годині ночі в місті Іванковичі, що у Київській області.  Наразі експерти  з'ясовують вже точну причину смерті. Відомо, що Андрій Іванчук  потрапив до парламенту дев'ятого скликання як безпартійний самовисуванець по 88-му округу (Івано-Франківська область).

У 2019 році став член депутатської групи "Довіра", а до того часу  був позафракційним. Політик був членом Комітету з фінансів, податкової та митної політики, де керував підкомітетом з питань банківської діяльності, монетарної стабільності, взаємодії з НБУ та захисту прав споживачів фінансових послуг.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

27 вересня 2023, 21:28

Сдох Максим, да и хер с ним!


Новини