Головна Новини Суспільство події Помер відомий народний синоптик Леонід Горбань: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий народний синоптик Леонід Горбань: подробиці

Причини смерті поки невідомі

6 жовтня 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому пішов у вічність знаний український народний прогнозувач  погоди Леонід Горбань. Про це повідомляє "Обозреватель", отримавши інформацію від родичів покійного.

Помер відомий народний синоптик Леонід Горбань: подробиці

Леонід Горбань (фото з відкритих джерел)

Чому представився цей відомий українець, невідомо. За словами дружини сина померлого,  її свекор пішов з життя 1 жовтня.

Леонід Горбань був відомий завдяки своїм передбачуванням погоди  на місяці чи навіть на роки вперед.

Важливо, що цей знаний українець  не здобув визнання за життя в середовищі  професійних синоптиків. Також він не підтримував ніяких робочих зв’язків з фахівцями метеорології.

 Леонід Іванович за життя написав кілька своїх книг про те, як передбачати погоду за народними методами. Перше своє видання "Народний календар погоди" він писав понад три десятиліття. В нашій країні популярним є його видання "Погода до 2030 року".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  помер колишній футболіст "Шахтаря" і "Динамо". Знаний футболіст народився в столиці України в 1965 році. Починав він в київському "Динамо".Але показати свої кращі спортивні якості тут він не зміг, бо тривалий час перебував запасним.  Далі в його кар’єрі вже збірна донецького "Шахтаря". Рідна команда, за яку він зіграв понад пів сотні різних матчів і забив 4 м'ячі, зробила його популярним. Також Герасимець  встиг не лише пограти, але й розвивати футбол, як спорт в Білорусії, Росії, Ізраїлі та Литві.  Футболу він віддав все життя, розповідають про нього колеги. Два останніх десятиріччя він був хорошим тренером. Останній футбольний колектив – команда "Яруда" з  російського Санкт-Петербурга, для футболістів якого він назавжди залишився класним футболістом, майстром і наставником.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини