Головна Новини Суспільство події Помер творець «Єралашу» Борис Грачевський
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер творець «Єралашу» Борис Грачевський

Борис Грачевський був 71 рік

14 січня 2021, 22:13 comments1989
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 14 січня, помер творець "Єралашу" і популярний російський режисер Борис Грачевський. Йому був 71 рік. Про це стало відомо з повідомлення Telegram-каналу Mash.

Помер творець «Єралашу» Борис Грачевський

Борис Грачевський. Фото: Антон Новодережкин/ТАСС

Інформацію про смерть Бориса Грачевського інформагентству "ТАСС" підтвердила його дружина Катерина Білоцерківська.

Раніше повідомлялося, що ще 7 січня Грачевського під'єднали до апарату штучної вентиляції легенів, а за кілька днів до цього його стан погіршився і режисера перевели в реанімацію. Також було відомо, що його ввели в медикаментозну кому.

Кілька днів тому товариш режисера Володимир Долинський зазначав у коментарі для російських ЗМІ, що стан Грачевського стабілізувався. А сьогодні, за словами Долинського, режисер залишався в медикаментозному сні.

У 2018 році Борис Грачевський повідомляв про те, що у нього рак шкіри, який з'явився через родимки. На той момент Грачевському вже зробили хіміотерапію, опромінення і кілька операцій.

Відзначимо, Борис Грачевський народився 18 березня 1949 року в Москві. Навчався в Калінінградському механічному технікумі при заводі С.П. Корольова, а другу освіту отримав у Всесоюзному державному інституті кінематографії (ВДІК). Кар'єру Грачевський починав в якості адміністратора на картинах режисерів Олександра Роу, Марка Донського і Василя Шукшина.

Нагадаємо, 2 січня стало відомо про те, що коронавірусна інфекція забрала життя 80-річного народного артиста Росії Володимира Коренєва, який зіграв головну роль у художньому фільмі "Людина-амфібія", який вийшов на екрани в 1962 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

15 січня 2021, 02:58

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини