Головна Новини Суспільство події Помер президент Європарламенту Сассолі: яка причина смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер президент Європарламенту Сассолі: яка причина смерті

Давид Сассолі помер у віці 65 років

11 січня 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

Президент Європейського парламенту Давид Сассолі помер у вівторок, 11 січня, у лікарні в Італії, куди він був госпіталізований 26 грудня, повідомили його речник і офіс. Про це повідомляє Reuters.

Помер президент Європарламенту Сассолі: яка причина смерті

Президент Європейського парламенту Давид Сассолі виступає на прес-конференції в Парламенті ЄС у Брюсселі у 2019 році - Reuters

65-річний Сассолі помер о 1:15 (00:15 GMT), повідомив його речник Роберто Куйо в ефірі Twitter.

Сассолі, італійський соціаліст і колишній журналіст із Флоренції, був госпіталізований минулого місяця через "серйозне ускладнення", пов'язане з його імунною системою, повідомили в його офісі в понеділок, 10 січня.

Він був головою 705-місного парламенту з 2019 року.

У своїй інавгураційній промові Сассолі закликав європейців протистояти "вірусу" крайнього націоналізму та закликав до реформи правил ЄС щодо міграції та політичного притулку.

Його повноваження в переважно церемоніальній формі мали закінчитися цього місяця.

Через хворобу він не міг очолити парламент у Страсбурзі протягом останніх тижнів і пропустив щорічний захід Європейської комісії про стан союзу у вересні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у віці 65 років помер американський актор, режисер, телеведучий та стендап-комік Боб Сагет. Причина смерті поки що невідома. Найбільш відомий глядачам він за ролі благородного патріарха Денні Таннера у ситкомі "Повний дім" та голосі за кадром у серіалі "Як я зустрів вашу маму". Згідно з заявою офісу шерифа округу Оріндж, Сагета виявили мертвим у готельному номері у Ritz-Carlton, в Орландо (Флорида, США). Причину смерті встановлює судмедексперт, що відомо зараз – жодних слідів насильницької смерті чи вживання наркотиків не виявлено. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини