Головна Новини Суспільство події Помер легендарний актор із "Міцного горішка 2"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер легендарний актор із "Міцного горішка 2"

Світ кіно втратив зірку: Джон Еймос із "Міцного горішка 2" помер у 85 років

сьогодні, 12:22
Поділіться публікацією:

Американська кіноіндустрія зазнала втрати — Джон Еймос, відомий за своїми ролями у культових фільмах, помер у віці 85 років. Смерть актора сталася ще 21 серпня, але родина знаменитості підтвердила цю сумну новину лише сьогодні. За словами його сина Келлі Крістофера Амоса, актор помер природною смертю

Помер легендарний актор із "Міцного горішка 2"

Помер Джон Еймос, відомий за ролями у "Міцному горішку 2

"Із глибоким сумом повідомляю вам, що мій тато відійшов у вічність. Він був найдобрішою людиною із золотим серцем. Його любили в усьому світі. Багато шанувальників вважають його своїм телевізійним батьком. Він прожив хороше життя. Його спадщина продовжить жити в його видатних роботах на телебаченні та в кіно", – наголосив Амос.

Джон Еймос став широко відомим завдяки ролі в серіалі "Добрі часи", де він виступив як один з перших позитивних образів темношкірих батьків на американському телебаченні. Його внесок у кінематограф не обмежується лише цим проєктом. Еймос також зіграв значущі ролі у фільмах "Поїздка в Америку", "Тюряга" та інших.                                                                        

Найбільше визнання актор отримав за участь у другій частині бойовика "Міцний горішок", де він виконав роль офіцера спецпідрозділу. Цей фільм зарекомендував його як висококласного актора жанру бойовиків.                                   

Читайте також на порталі “Коментарі” — Останній живий учасник нападу Японії на Перл-Гарбор Масаміцу Йосіока, помер у віці 106 років. Ця подія знаменує закінчення епохи, оскільки Йосіока був одним з ключових учасників операції, яка змінила хід Другої світової війни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини