Головна Новини Суспільство події Помер актор серіалу "Слуга Народу": йому було лише 24 роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер актор серіалу "Слуга Народу": йому було лише 24 роки

Помер український актор театру та кіно Дар'юш Есламі. На момент смерті чоловікові було 24 роки

17 липня 2024, 11:21 comments2537
Поділіться публікацією:

16 липня помер український актор театру та кіно Дар'юш Есламі, широко відомий за роллю школяра у серіалі "Слуга Народу". На момент смерті артистові було лише 24 роки. Повідомлення про його раптову смерть з'явилося на сторінці Театру на Подолі в Instagram, де Есламі працював останні роки.

Помер актор серіалу "Слуга Народу": йому було лише 24 роки

Помер зірка "Слуги народу"

"Сьогодні зупинилося серце нашого актора Дар'юша Есламі. Щирі співчуття рідним та близьким", — написали на Instagram-сторінці театру.

Дар'юш Есламі народився у Києві та здобув освіту у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого, а потім поглибив свої навички на майстернях Остропольського та Чхаїдзе. Незважаючи на молодість, він встиг зарекомендувати себе в театральній сфері, виступивши в таких постановках як "Незнайомка", "Сон літньої ночі", "Комедіанти" та "Шановні божевільні".

2023 року Дар'юш зіграв у кінострічці "Капітан Бровари", що стало його дебютом у великому кіно. Колеги та шанувальники таланту Есламі висловили свої співчуття та скорботу з приводу його несподіваної смерті. Мати актора також опублікувала зворушливе повідомлення, висловлюючи гордість і любов до свого сина та його здобутків.

"Не могла надивитися на тебе, не могла надихатися тобою, постійний дефіцит тебе відчувала, боялася вголос і публічно тобою пишатися, щоб не злякати, і як я була щаслива твоїми успіхами і перемогами. Я пишаюся тобою, моє найбільше кохання всього мого життя!" Добре твого серця, хоч і такого хворого, я не знаю. Дякую тобі, сину, що вибрав нас у батьки, що був з нами всі ці майже 25 років! мама Дар'юша.

Причину смерті актора досі не встановлено, залишаючи безліч питань у його рідних, друзів та шанувальників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини