Поліція Полтавщини пояснила, чому четвертий день не може зловити злочинця

На думку поліції, він дуже добре орієнтується в місцевості і має спеціальні навички виживання

На території Полтавської області четверту добу йдуть пошуки Романа Скрипника. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в регіоні.

Як повідомляє джерело, роботу поліції ускладнюють персональні навички злочинця і природні особливості ландшафту Миргородського району.

На даний момент поліція намалювала його психологічно-криміналістичний портрет. Як підсумок, полтавець має військову підготовку та навички виживання в екстремальних ситуаціях. Також відомо, що у нього неврівноважена психіка з-за проблем з наркотиками.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у Полтавській області тривають пошуки Романа Скрипника. Штаб з пошуків розташувався поруч з селом Великий Байрак, де і зосереджені пошуки. Директора департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко розповів, що навколо села є великий масив полів і лісосмуг, де може ховатися зловмисник.

Співробітники поліції звертають увагу місцевих мешканців на те, що самостійно не варто затримувати Скрипника, так як у нього можуть бути проблеми з психікою і складно припустити, що він може зробити.