Головна Новини Суспільство події Покинутий командирами у лісі: російський військовий спалив свій БТР та здався зі зброєю (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Покинутий командирами у лісі: російський військовий спалив свій БТР та здався зі зброєю (ВІДЕО)

Старший лейтенант Ніканоров Хома Олександрович, розповів про те, як він з іншими був покинутий командирами

9 березня 2022, 17:45 comments2239
Поділіться публікацією:

Один з російських загарбників, старший лейтенант  російської армії  Хома Олександрович Ніканоров  після того, як попав полон, повідав про те, як разом з  іншими солдатами  був залишений своїм командиром. Загарбники  намагались вийти з українських лісів самотужки,  і нарешті  здалися в полон місцевим мисливцям та представникам тероборони. Про це інформують в Службі безпеки України.

Покинутий командирами у лісі: російський військовий спалив свій БТР та здався зі зброєю (ВІДЕО)

Ніканоров Хома (скріншот з відео)

Під час допиту він одягнений  у костюм нареченого, який, пошкодувавши його, віддали йому наші жителі. Здаючись в полон, загарбник віддав не тільки  свою зброю, але й військову форму, а перед цим  підпалив свій БТР.

Російський солдат Ніканоров  каже, що їм говорили  про кількаденну успішну військову операцію  і теплі зустрічі з місцевим населенням в місті Бобровиця Чернігівського регіону.

Співробітники СБУ зазначають чи розповість своїм дітям про свої військові подвиги  на українській території  цей російський "захисник". Чи буде згадувати, як в чернігівських трясовинах підпалив свій БТР та позбувся парадної  форми, в якій мав крокувати  по Хрещатику.  Чи  може продемонструє  цей відеоролик  в костюмі  чужого нареченого.

Нагадав, що "Коментарі" інформували про те, що під Черніговом взвод російських розвідників здався в полон ЗСУНаразі у багатьох українських містах фіксують вторгнення, але ЗСУ дають відсіч противникам. Під Черніговом у повному складі українським військовослужбовцям здався розвідувальний взвод 74-ї мотострілецької бригади (Кемеровська область). Цю новину на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини