Головна Новини Суспільство події Побудували в лісі курінь: в Одеській області п'ять днів розшукували 13-річну дівчинку та її 17-річного друга
commentss НОВИНИ Всі новини

Побудували в лісі курінь: в Одеській області п'ять днів розшукували 13-річну дівчинку та її 17-річного друга

Підлітки хочуть жити разом і побудували в лісі курінь

23 жовтня 2021, 17:40
Поділіться публікацією:

На Одещині майже тиждень шукали двох підлітків, які без попередження пішли з рідної домівки. Про це інформує відділ  комунікації Нацполіції Одещини.

Побудували в лісі курінь: в Одеській області п'ять днів розшукували 13-річну дівчинку та її 17-річного друга

Підлітків п'ять днів розшукували правоохоронці (фото з відкритих джерел)


 За інформацією працівників поліції, 17-річного хлопця і його 13-річну подругу знайшли в лісі. Там вони собі зробили тимчасовий шалаш з листя і гілля дерев.


 Поліціянти поспілкувались з втікачами й з'ясували, що вони не перше зникають з дому, бо юні  закохані завжди хочуть бути разом. Влітку вони також пішли в мандри, залишивши власні оселі.

 Як наголосили правоохоронці, батьки одеських  підлітків, які в такий спосіб проявили недбалість, бо  не так, як потрібно виконують свої опікунські обов’язки, будуть нести адміністративну відповідальність. Представники ювенальної поліції разом з працівниками соціальної служби контролюватимуть ці родини.

Також до розшуку одеських підлітків були залучені представники ДСНС в Одеській області, представники місцевої соціальної служби та жителі одеського регіону.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі чоловік ґвалтував пасербицю, поки її матір була на роботі36-річний чоловік мав статеві стосунки із 7-річною дівчинкою. Злочини відбувалися, коли матір постраждалої перебувала на роботі. Про те, що трапилося, дитина розповіла своїй бабусі, яка звернулася до правоохоронних органів. Правоохоронці затримали правопорушника і провели всі необхідні експертизи. На цей момент чоловікові пред'явлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Він утримується під вартою без права внесення застави. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини