Головна Новини Суспільство події Побиття української топ-моделі в Туреччині: свідок розповів несподівані деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Побиття української топ-моделі в Туреччині: свідок розповів несподівані деталі

Свідок вказав поліції на того, хто міг побити топ-модель Дарину Кирилюк

6 серпня 2020, 14:21 comments1522
Поділіться публікацією:

Серед підозрюваних в побитті топ-моделі Дар'ї Кирилюк може виявитися її коханий, бізнесмен Баран Гюнеш. Про це пише "Уніан", посилаючись на дані турецьких ЗМІ.

Побиття української топ-моделі в Туреччині: свідок розповів несподівані деталі

Дар'я Кирилюк. Фото з особистого архіву

Дівчина звернулася в поліцію ще 4 серпня. Вона заявила, що її разом з друзями побили охоронці на пляжі Момо. Він розташований на популярному турецькому курорті Чешме в провінції Ізмір. Власник цього пляжу категорично відкидає цю версію, і навіть готовий судитися з моделлю через наклеп.

І ось сьогодні в турецьких ЗМІ спливли нові подробиці скандалу. Знайшовся свідок, який нібито чув, як Дарина скандалила зі своїм бойфрендом. Чоловік живе в будинку навпроти від того, який орендувала пара.

"Я бачив, як чоловік бив дівчину. Незабаром вона вибігла з будинку. Намагалася десь сховатися. Коли я до неї підійшов, вона мені розповіла, що у них виник конфлікт з її хлопцем. Тоді я і подзвонив в поліцію", — стверджує свідок.

Сама Дарина Кирилюк запевняє, що нічого подібного не було. Вона наполягає, що побив її саме охоронець пляжу і дісталося від нього, в тому числі, і її бойфрендові.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, що зірка українського реаліті-шоу "Топ-модель по-українськи" заявила про те, що вагітна первістком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини