Головна Новини Суспільство події Після завзятих боїв: російські війська прорвали оборону Херсона
commentss НОВИНИ Всі новини

Після завзятих боїв: російські війська прорвали оборону Херсона

Українські військовослужбовці, на жаль, втратили контроль над переправою міста Херсон та військові РФ подолали оборону міста

25 лютого 2022, 18:20 comments1747
Поділіться публікацією:

Російська Федерація продовжує наступати на українські території, сьогодні, 25 лютого, після завзятих боїв окупанти прорвали оборону Херсона. Про це повідомляється на офіційній сторінці Херсонської ОДА у Facebook.

Після завзятих боїв: російські війська прорвали оборону Херсона

Війська Росії прорвали оборону Херсона (фото з відкритих джерел)

Голова ОДА Геннадій Лагута заявив, що ЗСУ тримали оборону на підступах Херсона, але російські війська з великими втратами все ж таки прорвалися й отримали контроль над переправою до міста.

Місцевих жителів просять не панікувати!

Керівництво області робить все можливе для підтримки правопорядку та збереження людських життів. Ситуація залишається напруженою, але влада обіцяє робити все, щоб її врегулювати.

Нагадаємо, що у передмісті міста Чернігів йдуть активні бойові дії, натомість частина ворожих колон обійшла обласний центр і рушила у напрямку столиці та міста Ніжина. Мер Чернігова зазначив, що чернігівські підрозділи ЗСУ, які обороняють місто, дають гідну відповідь агресору. Вже знищено десятки одиниць ворожої бронетехніки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що російські війська продовжують зазнавати втрат в особовому складі та техніці. За два дні ЗСУ знищили 80 ворожих танків, 516 бронемашин, 7 вертольотів, 10 літак та 2800 осіб особового складу.

Читайте також, що президент України Володимир Зеленський закликав країни "Бухарестської дев'ятки" допомогти Україні припинити війну, яку розпочала Російська Федерація, змусивши Володимира Путіна до переговорів. У своєму зверненні глава нашої держави зазначив, що українці захищають свою землю, але дуже потребують міжнародної підтримки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини