Головна Новини Суспільство події Після провалу "референдуму" окупанти готуються до анексії окупованих територій: що задумав ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Після провалу "референдуму" окупанти готуються до анексії окупованих територій: що задумав ворог

До держдуми рф внесено законопроєкт про розширення повноважень президента

20 травня 2022, 19:15
Поділіться публікацією:

Після провалу плану щодо проведення "референдуму" у Херсонській області через масові протести місцевих мешканців, окупанти розпочали розробку іншого сценарію привласнення українських територій. Про це повідомляє уповноважена Верховної ради України з прав людини Людмила Денісова.

Після провалу "референдуму" окупанти готуються до анексії окупованих територій: що задумав ворог

Людмила Денісова розповіла про плани окупанти (фото з відкритих джерел)

За інформацією уповноваженої, до держдуми рф внесено законопроєкт про розширення повноважень президента, зокрема щодо створення тимчасових адміністрацій за межами рф на захоплених територіях України.

"У планах загарбників утворити тимчасові адміністрації у Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях. Підготовка до цього вже розпочалась. У Скадовську Херсонської області окупанти формують базу даних мешканців під приводом здійснення соціальних виплат у російських рублях. Водночас ними анонсується оформлення нових паспортів зразка рф для мешканців тимчасово окупованої Херсонської області. Напередодні колаборант Володимир Сальдо, який проголосив себе очільником Херсонської області, повідомив рашистським ЗМІ, що Херсонщина вже найближчим часом увійде у склад рф",- йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти зганьбилися сюжетом з "бази Азову". Пропагандистські рупори рф в черговий раз зганьбили себе, створивши черговий  фейк про військових "Азову". Вони  оприлюднили в ефірі сюжет  ніби  про базу полку "Азов",  але  цю неправду видає реквізит  загарбників.Посадовець висловив свою думку, що "криворукі фейкомети" з РФ і на цей раз  не змогли  відзняти свою якісну  пропаганду. Як доказ, Андрющенко наводить аргумент -  в сюжеті  показано "базу Азову" в селі Юр'ївка, яке вони чому назвали Ялтою".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини