Головна Новини Суспільство події Пішов з життя легендарний український спортсмен: що відомо про його смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішов з життя легендарний український спортсмен: що відомо про його смерть

У віці 80 років перестало битися серце Віктора Путятіна

2 листопада 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

В місті Харків помер відомий український спортсмен, знаний у світі фехтувальник, який  за своє життя п'ять разів виборював звання чемпіона світу, Віктор Путятін.  Йому було 80 років. Про це інформує УНІАН.

 Пішов з життя легендарний український спортсмен: що відомо про його смерть

Віктор Путятін ( фото Facebook)

Чому помер дворазовий срібний призер Олімпійських ігор та один із найсильніших фехтувальників світу в минулому? За озвученою інформацією, він потерпав від різних хвороб, кілька разів переніс операційне втручання на суглобах. Тому що без цього не зміг би ходити. Лікарі разом з ним боролись за його здоров'я і подальше продовження життєдіяльності відомого спортсмена.

Важливо, що цей знаменитий  мешканець Харкова два рази виборював срібну медаль на Олімпійських іграх в Мехіко у 1968 році та в Мюнхені у 1972 році. Ще він мав звання віцечемпіона  у командній рапірі. П'ять разів Віктор Путятін був чемпіоном світу. Закінчивши свою спортивну кар'єру, він тренував італійських спортсменів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Помер колишній футболіст "Шахтаря" і "Динамо". У віці 56 років пішов у вічність півзахисник двох легендарних футбольних команд — донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" Сергій Герасимець. Про це інформує пресслужба  команди гірників.

Знаний футболіст народився в столиці України в 1965 році. Починав він в київському "Динамо".Але показати свої кращі спортивні якості тут він не зміг, бо тривалий час перебував запасним.  Далі в його кар’єрі вже збірна донецького "Шахтаря". Рідна команда, за яку він зіграв понад пів сотні різних матчів і забив 4 м'ячі, зробила його популярним. Також Герасимець  встиг не лише пограти, але й розвивати футбол, як спорт в Білорусії, Росії, Ізраїлі та Литві.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини