Головна Новини Суспільство події Пішов на рибалку з вагітною дружиною: на Житомирщині зниклого безвісти чоловіка знайшли мертвим
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішов на рибалку з вагітною дружиною: на Житомирщині зниклого безвісти чоловіка знайшли мертвим

На Житомирщині зникла подружня пара

10 грудня 2021, 16:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Житомирщині виявили труп чоловіка. Про це пише видання ТСН.

Пішов на рибалку з вагітною дружиною: на Житомирщині зниклого безвісти чоловіка знайшли мертвим

На Житомирщині виявили труп рибалки. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, 4 грудня місцевий житель зі своєю вагітною дружиною отруївся на рибалку, залишивши вдома двох дітей. Додому вони не повернулися.

Повідомляється, що малюки пробули одні в будинку кілька діб, поки старша дитина не вилізла з вікна і не повідомила про те, що сталося, родичам.

Співробітники рятувальної служби разом із водолазами розпочали пошуки. До них також приєдналися місцеві рибалки. На четвертий день пошуків у водоймі виявили бездиханне тіло рибалки. Крім того, ними був знайдений перекинутий човен.

Пошуки дружини померлого рибалки продовжуються. Відомо, що жінка була восьмому місяці вагітності.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії розбився невеликий приватний вертоліт. На його борту був тільки пілот. Він прямував до району Каракольських озер, проте під час польоту повітряне судно зникло з радарів. Пізніше було зафіксовано сигнал аварійного маяка. Згідно з попередньою інформацією, внаслідок пригоди пілот загинув.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що на заході Австралії розгорілася потужна лісова пожежа. Займання сталося у популярному серед туристів районі. Полум'я вже встигло охопити кілька тисяч гектарів земель. З вогнем боротимуться сотні працівників пожежної служби. Місцеві жителі були змушені залишити свої будинки та евакуюватися. Ліквідації спалаху заважають погані погодні умови. Наразі причина виникнення пожежі невідома. Докладніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини