Головна Новини Суспільство події Пілот із окупованого Криму бомбив свою сім'ю в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пілот із окупованого Криму бомбив свою сім'ю в Україні

Російський окупант із тимчасово окупованого Криму бомбив мирне населення в Україні, де мешкає його родина

11 березня 2022, 16:00
Поділіться публікацією:

Українські військовослужбовці взяли в полон пілота з окупованого Криму, який бомбардував міста нашої країни, попри те, що його батьки мешкають у Кременчуці Полтавської області. Про це повідомила на своєму Telegram — каналі СБУ.

Пілот із окупованого Криму бомбив свою сім'ю в Україні

Пілот із Криму бомбив свою родину в Україні / Фото: kam.lt

Відомо, що пілота затримано 5 березня під Миколаєвом. Він приїхав воювати в Україну з тимчасово окупованого Криму і не побачив нічого злочинного у наказі бомбардувати мирне населення нашої країни. Хоча його сім'я живе у Полтавській області. Про те, що літак було збито, а пілота взято в полон, мати дізналася з українських ЗМІ.

"Мене захлеснув біль і сором за свого сина. Ми неодноразово у Кременчуці чули страшне виття сирен. І мені важко було зрозуміти, як можна було виконувати злочинний наказ командира про бомбардування України", — розповіла жінка.

Мати збутого льотчика вибачилася в українців, зазначивши, що їй шкода, що вона не змогла виростити із сина гідної людини.

Нагадаємо, що 4 березня ЗСУ знищили літак Су-34 окупантів у Донецькій області. Пілотові вдалося катапультуватись. За пілотом збитого під Волновахою літака РФ прилетів на евакуацію гелікоптер Мі-8 окупантів, але їх також приземлили наші захисники.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що більшість російських пілотів відмовляються здійснювати бойові польоти та бомбардувати українські міста. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко зазначив, що серед особового складу повітряно-космічних сил РФ поширюються "занепадні настрої".

Читайте також, що у небі над Полтавською областю українські захисники збили ворожу ракету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини