Головна Новини Суспільство події Підлітки знову намагалися накласти на себе руки: тепер уже в Сумах
commentss НОВИНИ Всі новини

Підлітки знову намагалися накласти на себе руки: тепер уже в Сумах

Швидка забрала дівчат з дому, після дзвінка однієї з них

27 лютого 2021, 02:02
Поділіться публікацією:

26 лютого в Сумську обласну дитячу лікарню доставили двох 16-річних дівчат, які також отруїлися лікарськими препаратами. Про це повідомив заступник директора обласного центру екстреної медичної допомоги Максим Новиков, передає "Громадське".

Підлітки знову намагалися накласти на себе руки: тепер уже в Сумах

Дві дівчинки спробували накласти на себе руки (фото з відкритих джерел)

Швидка забрала дівчат з дому, після дзвінка однієї з них. Батьки в той час, коли вони вживали таблетки, були на роботі. Дівчаткам надали першу допомогу і доставили в лікарню. Зараз їх стан задовільний.

Чому підлітки брали медпрепарати, поки не відомо.

Раніше під Києвом дві учениці сьомого класу, які взяли невідому речовину, отруїлися — одна з них померла. в прокуратурі повідомили — ліцеїстки заради експерименту взяли по 40 таблеток дротаверину. Ліки вони нібито купили на перерві в найближчій аптеці.

Також в Умані дві восьмикласниці наковталися пігулок "Дротаверин", так само як за день до цього — ліцеїстки під Києвом. Школярок госпіталізували в лікарню.

Нагадаємо, що раніше в одному із загальноосвітніх навчальних закладів Кропивницького діти молодших класів звернулися до медиків через погане самопочуття. Зокрема, школярі скаржилися на запаморочення, нудоту, блювоту. Двоє дітей через слабке стану медики госпіталізували до лікарні.

Інтернет-видання "Коментарі" також повідомляло про небезпеку отруєння свинцем. Наперекір те, що отруєння свинцем було загрозою протягом багатьох десятиліть, експерти стурбовані цим сьогодні більше, ніж будь-коли. Свинець є нейротоксичною хімічною речовиною, вплив якого може призвести до довгострокового пошкодження мозку, що розвивається дитини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини