Під Одесою виявили тіло зниклого напередодні бізнесмена (ФОТО)

Правоохоронці порушили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство"

Неподалік села Дубинове, що в Одеській області, в річці виявили тіло чоловіка 55 років. Ним виявився зниклий п'ять днів тому вінницький бізнесмен Григорій Барабаш. Про це пише OBOZREVATEL з посиланням на видання "Думська".

Медичні працівники виявили на тілі підприємця сліди насильницької смерті, зокрема, перелом кісток черепа та рвані рани на обличчі.

Зазначається, що в той же день біля села Курячі Лози Миколаївської області поліція знайшла авто Mercedes-Benz Sprinter, що належало Григорію Барабашу. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

Видання повідомляє, що бізнесмен виїхав з Одеси 25 липня і відтоді його місцезнаходження залишалося невідомим.


Нагадаємо, що в селищі Старий Салтів Харківської області знайшли бездиханне тіло Мирослави Третяк, яка пішла на прогулянку і не повернулася. Дитині було 6 років. Вчора вранці в поліції розповіли про затримання вбивці. Деякі харківські видання повідомляють про те, що дівчинка була також зґвалтована. Ймовірним вбивцею виявився 13-річний підліток Богдан, який жив по сусідству.

Видання "Коментарі" також повідомляло, що житель села Новотроїцьке був жорстоко побитий двома своїми знайомими. Чоловіка катували і топили у воді. Інцидент трапився на території одного з приватних будинків у селі, де проживає потерпілий.

Свідки розповіли слідчим, що між потерпілим і двома місцевими жителями виник конфлікт, в ході якого вони почали бити його руками, ногами і навіть палицями. Потім чоловіка топили у воді, перекривали сонну артерію, прив'язували ланцюгами за ноги до машини і їздили по камінню і бетону.