Головна Новини Суспільство події Під Києвом сталося смертельна ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом сталося смертельна ДТП

В результаті аварії одна людина загинула, четверо постраждали

4 серпня 2020, 00:15 comments1022
Поділіться публікацією:

Увечері в понеділок, 3 серпня, на трасі Крюковщина-Тарасівка Київської області сталася ДТП в результаті якого загинула одна людина, четверо отримали поранення. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Під Києвом сталося смертельна ДТП

За попередніми даними, один із водіїв помер на місці

Повідомляється, що автомобіль BMW, водій якого попередньо перебував під впливом наркотиків, на великій швидкості вилетів на зустрічну смугу і врізався в автомобіль Skoda.

Після зіткнення пасажир BMW загинув на місці. Також постраждали пасажири автомобіля Skoda — всі вони були госпіталізовані.

Раніше "Коментарі" повідомляли про аварію у Львівській області на автодорозі Київ-Чоп за участю трьох автомобілів, в результаті якої постраждали чотири людини. Правоохоронці встановлюють усі обставини аварії, і зараз вирішується питання правової кваліфікації пришестя.

За попередньо встановленою інформацією, зіткнулися автомобілі Lexus, "Нива" і вантажівка Renault. В результаті ДТП травми отримали 60-річний водій "Ниви", 48-річний водій Lexus і дві його пасажирки — 13 і 16 років. Всіх постраждалих доставили в лікарню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини