Головна Новини Суспільство події Під Києвом невідомі побили і пограбували мера
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом невідомі побили і пограбували мера

На цей момент Юрій Сапожко перебуває вдома

22 грудня 2020, 12:58 comments1245
Поділіться публікацією:

У селі Гнідин Київської області невідомі побили та пограбували мера Броварів Ігоря Сапожка. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на спікера обласної поліції Вікторію Грохольська.

Під Києвом невідомі побили і пограбували мера

"Дійсно, невідомі особи близько 21 годин увірвалися в будинок жителя Київщини в селі Гнідин Бориспільського району. Там вони погрожували подружжю, після чого викрали прикраси, гроші та зникли в невідомому напрямку", — сказала Грохольська.

За її словами, у потерпілого є кілька синців, але він не госпіталізований.

Також вона повідомила, що зараз проводяться оперативно-розшукові заходи, куди максимально задіяні сили і засоби оперативних підрозділів поліції Київщини.

"На місці події працювала слідчо-оперативна група, криміналісти, криміналістична лабораторія. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб нападників та їх затримання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 177 (розбій) КК. Тривають розшукові заходи", — зазначила Грохольська.

Інше джерело повідомило, що зловмисники зв'язали мера, його дружину і дитину. Погрожуючи зброєю, зловмисники забрали 10 тисяч доларів, а також ювелірні вироби.

Ігор Сапожко обіймає посаду мера Броварів з 2008 року. На посаду міського голови у 2010 році балотувався від Партії регіонів, з якої вийшов під кінець Євромайдану — 20 лютого 2014 року.

Як раніше повідомляли "Коментарі", ЗМІ дізналися, де Зеленський буде відпочивати на Новий рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Михаил

22 грудня 2020, 21:14

Знали бы что есть разрешенное оружие, может и неполезли бы.


Новини