Головна Новини Суспільство події Під час ракетного обстрілу Одеси постраждало 250 квартир
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час ракетного обстрілу Одеси постраждало 250 квартир

Вибуховою хвилею пошкоджено близько 250 квартир мирних мешканців у житловому будинку

8 травня 2022, 18:09
Поділіться публікацією:
7 та 8 травня окупанти знову обстріляли Одеську область, постраждали об’єкти цивільної та критичної інфраструктури. Внаслідок удару пошкоджено близько 250 квартир мирних мешканців у житловому будинку поруч з місцем події у Київському районі. Про це повідомляють в Офісі Генерального прокурора України.
7 травня окупанти випустили ракети по житлових районах Одеси.
"Масований ракетний обстріл цивільної та критичної інфраструктури Одещини – розпочато розслідування . За процесуального керівництва органів прокуратури Одещини розпочато досудові розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 7 травня 2022 року російські військові завдали ракетних ударів по об'єктах цивільної та критичної інфраструктур у Київському та Малиновському районах Одеси. В результаті ворожих атак інфраструктурні об’єкти зазнали суттєвих руйнувань. Вибуховою хвилею пошкоджено близько 250 квартир мирних мешканців у житловому будинку поруч з місцем події у Київському районі. Постраждалих немає",- йдеться у повідомленні.
8 травня під обстріл рф потрапили об’єкти інфраструктури у Болградському та Одеському районах Одещини.
"Крiм того, вночі 8 травня збройні сили РФ, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили ракетні обстріли об’єктів інфраструктури у Болградському та Одеському районах Одещини. Внаслідок обстрілу суттєвих пошкоджень зазнала критична інфраструктура Болградського району, частина населених пунктів залишилась без електро-, та водопостачання. Жертв та постраждалих немає. В результаті обстрілу Одеського району трьох мирних мешканців госпіталізовано до лікарні з пораненнями, загиблих немає. Пошкодження зазнали приватні будинки — вибиті вікна, двері, зруйновано фасади будівель та автомобілі",- зазначають у прокуратурі.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна на столі лежить план по Україні.

Під час ракетного обстрілу Одеси постраждало 250 квартир

Окупанти знову обстріляли Одесу (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини