Головна Новини Суспільство події Під час обстрілу Лисичанська загинув волонтер, його дружина – в лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час обстрілу Лисичанська загинув волонтер, його дружина – в лікарні

Волонтери допомагали жителям Лисичанська з початку війни

15 квітня 2022, 22:13
Поділіться публікацією:

Російські військовослужбовці  15 квітня здійснили обстріл міста Лисичанська  на Луганщині.  Під час ворожих обстрілів  загинув  один з місцевих волонтерів, його дружина, що теж допомагала в цій роботі чоловікові, зараз знаходиться  у відділенні реанімації. Про це повідомляє очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

 Під час обстрілу Лисичанська загинув волонтер, його дружина – в лікарні

Волонтери активно допомагали людям (фото з відкритих джерел)

Як  зазначив посадовець, на території  одного з віддалених районів міста  сьогодні, коли Лисичанськ обстрілювали загарбники, загинув місцевий волонтер, його дружина з важкими пораненнями знаходиться в медичному закладі.

"Подружжя з перших днів війни волонтерили, вони доставляли гуманітарну  допомогу лисичанам. Мирні, добрі, позитивні", – підсумував  очільник Луганської ОВА.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти обстріляли Житомирщину балістичними ракетамиМайже опівночі 12 квітня росіяни обстріляли Житомирську область балістичними ракетами. У результаті ракетного удару сталася пожежа в одній із військових частин. Ніхто із людей не постраждав. Таку заяву зробив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко під час телемарафону. Після 23-ї години у нас в дійсності за, напевно що, останніх 10 днів здійснився удар балістичними ракетами по одній з військових частин. Ніхто з людей не постраждав – ні військовослужбовці, ні цивільні, як це відбувалося раніше від початку російської агресії. Попрацювали вчергове фахово місцеві рятувальники. За декілька годин загасили пожежу у військовій частині. Не постраждало практично майно, повідомив голова ОВА. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини