Головна Новини Суспільство події Перелом кісток черепу, струс мозку - чим закінчився для дитини похід в садочок в Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Перелом кісток черепу, струс мозку - чим закінчився для дитини похід в садочок в Одесі

За словами батька дитини, співробітники садочка просили не говорити про те, що травми дитина отримала під час перебування в дошкільному закладі

15 жовтня 2020, 17:24
Поділіться публікацією:
















Перелом потиличної кістки черепа та струс мозку – саме з таким діагнозом забрали батьки свою дитину з дошкільного навчального закладу в Одесі. Про це розповідає ТСН.

Перелом кісток черепу, струс мозку - чим закінчився для дитини похід в садочок в Одесі

Джерело: pixabay.com

Відомо, що 4-річна дівчинка, перебуваючи в дитячому садочку, під час ігри з однолітками на прогулянці впала та отримала травму. У дитини відразу з’явилися всі симптоми струсу головного мозку — нудота, втрата свідомості. Але співробітники закладу, злякавшись того, що їх звинуватять у недобросовісному виконанні службових обов’язків, замість того, щоб доставити дитину в лікарню, просто поклали її спати. 

Батьки про інцидент узнали лише ввечері. На той момент дитина вже перебувала в тяжкому стані – її терміново госпіталізували до медичного закладу, де і встановили невтішних діагнозів. 

"Тату, ви не хвилюйтеся. Поспостерігайте за донькою ввечері, якщо дитина буде відчувати себе погано, зверніться до медичного закладу. Але я Вас прошу не казати, що це сталося в дитячому садочку, — просили співробітники садочка", — розповідає батько дитини Дем’ян Донець. 


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що біля агітаційного намету ОПЗЖ відбулася стрілянина: є постраждалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини