Головна Новини Суспільство події П'яний водій гасав по Києву, рятуючись від патрульних
commentss НОВИНИ Всі новини

П'яний водій гасав по Києву, рятуючись від патрульних

Крім виписаного протоколу за п'яну їзду, на водія складено додаткові адмінматеріали

12 березня 2021, 02:10
Поділіться публікацією:

Патрульна поліція Києва показала кадри погоні за п'яним водієм. Білий Renault був зупинений за порушення правил на площі Андрія Первозванного в Печерському районі столиці. Патрульні помітили ознаки сп'яніння у водія, але проходити експертизу чоловік не захотів. Замість цього, він натиснув на газ і спробував сховатися.

П'яний водій гасав по Києву, рятуючись від патрульних

Поліція (фото з відкритих джерел)

Знешкодили порушника на Броварському проспекті.

"Водій наїхав на електроопору, потім пошкодив колеса, проте це його не зупинило. Нарешті поліцейські заблокували авто", — йдеться в звіті патрульної поліції.

Крім виписаного протоколу за п'яну їзду, на водія складено додаткові адмінматеріали.

Нагадаємо, біля Рівного поблизу села Грушвиця на трасі Київ — Чоп зіткнулися два автомобіля. В результаті аварії одна людина загинула і ще троє отримали поранення. Аварія сталася близько восьмої вечора за майже 15 кілометрів від Рівного. Зіткнулися Hyundai Elantra і Peugeot Partner. За допомогою спецобладнання вони деблокували травмованих і передали медикам. На трасі в цей час перекривали рух. На місце прибули рятувальники. Троє травмованих перебувають у реанімації в лікарні в Рівному. Їх стан оцінюють як важкий. В результаті ДТП постраждали жителі міста Суми, які їхали на заробітки як далекобійники. У поліції поки вирішують питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження. Нагадаємо, страшна автокатастрофа сталася на трасі Київ-Чернігів, неподалік від села Залісся. В результаті події загинули дві людини. В результаті події загинули дві людини. Один з них був військовослужбовцем, 23 лютого, на київській трасі зіткнулися відразу п'ять автомобілів. Повідомляється, що водій Volkswagen Polo їхав в крайній лівій смузі в напрямку міста Чернігів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини