Головна Новини Суспільство події П'яний поліцейський влаштував смертельну аварію на пішохідному переході під Києвом
commentss НОВИНИ Всі новини

П'яний поліцейський влаштував смертельну аварію на пішохідному переході під Києвом

Під колесами автомобіля п'яного поліцейського опинилося дві жінки, одна з них загинула

5 жовтня 2020, 09:03 comments1742
Поділіться публікацією:

Поліцейський влаштував п'яну аварію в Броварах під Києвом. Прямо на пішохідному переході він збив двох жінок. Одну з них лікарям врятувати не вдалося. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції.

П'яний поліцейський влаштував смертельну аварію на пішохідному переході під Києвом

Аварія в Броварах. Фото: Нацполіція

Легковик "Фольксваген", за кермом якого був представник правоохоронних органів, вилетів на пішохідний перехід близько 18:00 напередодні. Ухилитися від машини двом жінкам, які переходили дорогу, не вдалося. Одна з них загинула, другу медики відвезли в лікарню.

Але зіткнення з пішоходами автомобіль поліцейського не зупинило. Він проїхав ще близько 500 метрів, поки не влетів в дерево.

Правоохоронці, які приїхали на місце аварії, з'ясували, що їхній колега сів за кермом п'яним. До слова, вже колишній колега. Підозрюваного з органів звільнили, повідомив незабаром після аварії керівник Національної поліції Ігор Клименко.

"Це був офіцер-дільничний з Деснянського управління Нацполіціі. Він скоїв смертельну аварію і був звільнений. Після проведення службового розслідування з посади буде знято і його безпосереднього керівника", — повідомив глава Нацполіціі.

Проводити розслідування аварії в Броварах буде Державне бюро розслідувань.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Києві на пішохідному переході маршрутка збила трьох людей. Без загиблих також не обійшлося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини