Головна Новини Суспільство події П'яні сусіди та антисанітарія: українець розповів та показав жахливі заробітки у Польщі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

П'яні сусіди та антисанітарія: українець розповів та показав жахливі заробітки у Польщі (ВІДЕО)

Чоловік детально розповів, яку йому роботу знайшла агенція

5 жовтня 2021, 21:30 comments1236
Поділіться публікацією:








Реально закордонні заробітки не завжди такі привабливі, як про них йдеться  в рекламі, які розміщають в медіа агенції з працевлаштування. Умови роботи, перелік пропонованих професій, реальні заробітки – все складається не завжди манливо і блискуче. Про те, яких випробувань зазнав в Польщі наш земляк Станіслав, який поїхав до сусідів в травні 2021 року, він розповів в соціальних мережах.

П'яні сусіди та антисанітарія: українець розповів та показав жахливі заробітки у Польщі (ВІДЕО)

Українець розповів про пекельні умови роботи в Польщі (фото з відкритих джерел)

Юнак вирішив скористатися послугами агенції MM Work Force Professional Sp. z o.o. Йому запропонували працювати на гуртовні одягу.

До польського міста Познань із Запоріжжя він їхав безкінечно довго – два дні!  Автобусом. Заробітчанин з України планував вилетіти з Києва до сусідньої країни літаком, це йому б обійшлося в 400-600 гривень. Але польська агенція примусово диктувала клієнтові свій вибір і свого перевізника.

Спочатку він добирався до Львова потягом, а звідти мікроавтобусом вказаного маршруту. Шофер запросив 330 злотих, це 2300 гривень. Бус був старий, без зручностей і туалету. Людей їхало багато. Тому добирався важко і некомфортно.

Ще гірше стало в чужій країні, зокрема, квартира в населеному пункті Робаково була переповнена випивохами та агресивними типами. Я мешкав в підвальному приміщенні, в малесенькій кімнатці, де розміщалось два ліжка і холодильник. Було дуже незручно. Тим більше, і відпочити не можна було, бо сусіди постійно пиячили і бились.

Сусід українця постійно пиячив. Вночі він не давав нікому спати, бо шукав телефон, який був під подушкою.

Який там відпочинок, коли твій сусід без кінця щось шукає. Я знайшов його речі, він присів біля мене і блювотними масами забруднив всю мою постіль. Довелось лягти відпочивати на холодній підлозі, навіть без матраца. Тоді я вирішив, що з мене досить. А ще ж до місця праці далеченько -  майже годину треба йти пішки через поле і я аж підскочив від того, що взнав.

П'яні сусіди та антисанітарія: українець розповів та показав жахливі заробітки у Польщі (ВІДЕО) - фото 2

Станіслав таки знайшов нормальну роботу. Але самостійно. Він пішов працювати в "Макдональдз" і трудився там кілька місяців. Гроші виплачували вчасно і без обману. А свою історію виклав в соцмережі з тієї причини, щоб співвітчизники з України знали, як не попасти в халепу через згадувану агенцію, яка обдурює своїх клієнтів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Польщі на птахофабриці затримали українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини