Головна Новини Суспільство події Острів Зміїний на Одещині захоплений
commentss НОВИНИ Всі новини

Острів Зміїний на Одещині захоплений

Після обстрілу Зміїного з корабельних озброєнь та бойової авіації окупантів було зруйновано інфраструктуру на острові

24 лютого 2022, 22:38 comments2252
Поділіться публікацією:

Острів Зміїний на Одещині захопили військові РФ. Зв'язок із прикордонниками, які перебувають на острові з військовими ЗСУ, втрачено. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Острів Зміїний на Одещині захоплений

Росія (фото з відкритих джерел)


Після обстрілу Зміїного з корабельних озброєнь та бойової авіації окупантів було зруйновано інфраструктуру на острові.


Нагадаємо, експерти в режимі онлайн продовжують ділитися з виданням "Коментарі" думками щодо відкритого вторгнення Росії до України. Пропонуємо до вашої уваги коментар медіаексперта, члена Ради з питань свободи слова при президенті Володимирі Зеленському, екс-зам міністра інформполітики (з 2015 по 2016 рр.), радника міністра оборони України (2014-2015) Тетяни Попової. Росія пішла на відкриту агресію, тому що вона тривалий час залишалася безкарною за свої дії. Якісь санкції були, але серйозних, достатніх для того, щоб надумати Кремль – не було. Ні за Грузію, ні за Крим, ні за Донбас. Тим часом Росія отримала колосальний фінансовий дохід у 2021 році у зв'язку зі зростанням цін на нафту і газ. І не отримала раніше – ні відключення SWIFT (міжнародна міжбанківська система передачі інформації та здійснення платежів), ні ембарго на нафту, що Захід цілком міг би застосувати.


Україні вчасно не надали нормальних комплексів протиракетної та протиповітряної оборони. І Росія, бачачи це, йде далі. Вирішує свої завдання по Україні, а по ходу ще й намагається насолити Байдену. Показати: дивіться, американці ганебно пішли з Афганістану, а тепер так само ганебно підете з України. І, зрозуміло, Кремль прагне "покарати" українську владу, яка відмовилася йти на російське трактування Мінських угод. Плюс – у Путіна є якась особиста, неприкрита ненависть щодо незалежної України. Це видно з усіх його виступів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини