Головна Новини Суспільство події Окупанти, які вчиняли звірства в Бучі, вже зазнали втрат: у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти, які вчиняли звірства в Бучі, вже зазнали втрат: у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті

Лише на територіях Донецької та Луганської областей за минулу добу українські військові відбили вісім атак ворога

23 квітня 2022, 08:33
Поділіться публікацією:

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, підрозділи 64-ї окремої мотострілецької бригади, що причетна до масових вбивств, гвалтуван та катувань мешканців міста Буча, задіяні в районі населеного пункту Ізюм Харківськох області та вже зазнали втрат. Про це йдеться у ранковому зведені Генштабу ЗСУ станом на 23 квітня. 

Окупанти, які вчиняли звірства в Бучі, вже зазнали втрат: у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті

У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті - фото: Генштаб ЗСУ

Також повідомляється, що найактивніше ворог діє на Донецькому та Слобожанському напрямках, де підрозділи російських військ перегруповуються. 

Окупанти вдаються до ракетно-бомбових ударів по об'єктах як військової, так і цивільної інфраструктури. 

Військові РФ проводять дії наступального характеру у Східній операційній зоні задля розгрому угруповування Об'єднаних сил та встановлення повного контролю над територіями Луганської і Донецької областей. Також окупанти мають на меті забезпечити сухопутний шлях між даними українськими територіями та окупованим півосторовом Крим. 

На Донецькому напрямку противник вдається до наступальних дій уздовж усієї лінії зіткнення. Основні зусилля російських окупаційних військ зосереджені на Сєверодонецькому напрямку, де здійснюється вогневий влив на ЗСУ з метою їхнього витіснення та створення умов для розвитку наступу на місто Слов'янськ. Окрім того, окупанти не полишають спроб штурму у районах Рубіжного, Попасної та Мар'їнки. 

Лише на територіях Донецької та Луганської областей за минулу добу українські військові відбили вісім атак ворога, знищили дев’ять танків, вісімнадцять одиниць броньованої та тринадцять одиниць автомобільної техніки, паливозаправник, три артилерійські системи.

Раніше на порталі "Коментарі" — українські воїни продовжують знищувати ворожу техніку та живу силу. Морські піхотинці з 501-го окремого батальйону морської піхоти разом із воїнами СЗГ ЗСУ знищили бронетехніку противника. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини