Головна Новини Суспільство події Окупанти в Запорізькій області танком переїхали автомобіль: загинула дитина (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти в Запорізькій області танком переїхали автомобіль: загинула дитина (ВІДЕО)

Окупанти танком переїхали "Таврію": 2 чоловіків загинули, хлопчик згорів у палаючій автівці

12 березня 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують вбивати мирних українських громадян. У Запорізькій області танк окупантів переїхав автомобіль з цивільними. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в поліції Запорізької області 12 березня о 16:13. 

Окупанти в Запорізькій області танком переїхали автомобіль: загинула дитина (ВІДЕО)

Танк російських окупантів - фото з відкритих джерел

Трагедія сталася на дорозі між селами Нестерянка та Мирне Оріхівського району.

Повідомляється, що люди намагалися виїхати з небезпечної зони на авто "Таврія". Автомобіль зупинився на узбіччі. Після цього танк російських окупантів розчавив автомобіль з людьми всередині. 

Поліція Запорізької області повідомила, що в результаті трагедії загинули двоє дорослих чоловіків, а неповнолітній хлопчик згорів в автомобілі. 

Зараз правоохоронні органи встановлюють особи загиблих. Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею порушення законів та звичаїв війни.


Як повідомляли раніше "Коментарі", у МЗС РФ заявили про нові "законні цілі" в Україні для збройних сил РФ. Російська армія може відкрити вогонь за новими цілями в Україні, якими можуть стати конвої з іноземною зброєю для української армії. Москва вже неодноразово попереджала Україну, а тепер уже й попередила США про те, що наслідки передачі Києву озброєння можуть мати сумні наслідки насамперед для самої України. Так, вантажі з іноземним озброєнням, які прибувають в Україну практично щодня, можуть стати потенційними цілями для російської армії і по них буде завдано потужного удару.

Також "Коментарі" писали, що російським окупантам дали команду стріляти в Харкові в цивільних людей: СБУ перехопила розмови військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини