Головна Новини Суспільство події Окупанти тримають в своєму полоні 24 українських посадовців
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти тримають в своєму полоні 24 українських посадовців

Серед полонених керівників - міські та селищні голови, їх заступники та інші працівники держустанов

31 березня 2022, 20:00
Поділіться публікацією:

Зараз  російські агресори полонили на українській території  щонайменше 24 українських посадовців, які займали ключові посади в органах місцевого самоврядування та державних установах. Ця інформація стала відомою  за даними, які сповістили представникам ЗМІ обласні військові адміністрації та Офіс президента.

Окупанти тримають в своєму полоні   24 українських посадовців

24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну (фото з відкритих джерел)

 Серед захоплених в полон 24 українських керівників — міські та селищні голови, їх заступники  та інші працівники українських державних організацій. ще стосовно двох посадовців інформація перевіряється.

 Разом з тим, 26 березня на Харківщині загарбники взяли в полон  мера міста Балаклія Івана Столбового, його заступника Сергія Полторака та керівника відділу цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олега Блудова – після цього вони почали співпрацювати із ними.

Важливо, що за фактом викрадення російськими військовими мера Голої Пристані Олександра Бабича органами прокуратури  відкрито кримінальне провадження. Про це повідомив Офіс генпрокурора України.

 Як інформують представники слідства, 28 березня представники російських військових підрозділів, погрожуючи наявною у них зброєю, викрали і  продовжують утримувати в заручниках Голопристанського міського голову   Олександра Бабича.

 Нагадуємо, що "Коментарі" інформували про те, що Українські прикордонники накрили вогнем піхотинців РФ, які намагалися атакувати позиції ЗСУ.

Українські прикордонники прикрили своїх побратимів і знищили російських піхотинців, які хотіли раптово атакувати позиції ЗСУ біля Мар'янки, що на Донеччині. Як повідомляють "Коментарі", про це повідомила Державна прикордонна служба на своїй сторінці у Фейсбуці.

 
 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини