Головна Новини Суспільство події Окупанти продовжують знищувати Маріуполь: "Азовсталь" витримує близько 35 авіаударів за добу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти продовжують знищувати Маріуполь: "Азовсталь" витримує близько 35 авіаударів за добу (ВІДЕО)

Захисники Маріуполя витягають з-під завалів поранених

27 квітня 2022, 17:31
Поділіться публікацією:
російські окупанти продовжують наносити авіаудари по "Азовсталі". Саме там, в підземних бункерах рятується близько 2 тисяч мирних жителів та інших. За добу підприємство витримує 35 авіаударів. Захисники дістають з під завалів потерпілих. Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на інформацію політика Сергія Тарути.
Народний депутат на своїй сторінці у мережі опублікував відео з медичного госпіталю, що знаходиться на "Азовсталі". За його словами, там усі кола пекла разом.
"Азовсталь. 35 авіаударів за добу. Захисники Маріуполя витягають з-під завалів поранених. Там зараз не просто сховище — там усі кола пекла разом",- написав політик.
Окрім цього, підприємець вкотре закликав світ зупинити звірство, що чинять окупанти з мирними жителями.
"Як істота, що робить це з людьми може далі зідзвонюватись зі світовими лідерами, мати зустрічі з генсеком ООН? Що із цим світом не так? Почуйте стогін тих, кого катують просто зараз, доки путін їсть в своєму бункері вечерю. Зустрічатись із ним, домовлятись із ним, наче домовлятись із Бенладеном, який просто на твоїх очах ріже голови цивільних",- заявив Тарута.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Банковій відреагували на заяву путіна про відмову штурмувати "Азовсталь". Заява вищого керівництва росії у тому, що російські війська нічого очікувати штурмом брати промзону "Азовсталі" — це "турбота" про військових, як було піднесено кремлівськими пропагандистами, а визнання, що окупанти що неспроможні фізично взяти "Азовсталь", вони це зрозуміли – вони зазнали там величезних втрат. Про це на брифінгу заявив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Окупанти продовжують знищувати Маріуполь: "Азовсталь" витримує близько 35 авіаударів за добу (ВІДЕО)

Окупанти продовжують атакувати "Азовсталь" (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини