Головна Новини Суспільство події Окупанти обстріляли 5 населених пунктів Донеччини: під удар потрапили житлові будинки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстріляли 5 населених пунктів Донеччини: під удар потрапили житлові будинки (ФОТО)

Окупанти обстріляли Донецьку область 12-13 травня

13 травня 2022, 22:39
Поділіться публікацією:
рф обстріляли 5 населених пунктів Донеччини. Правоохоронці розпочали розслідування у 5 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни. Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора України.
12-13 травня окупанти обстріляли м. Святогірськ Краматорського району, Бахмутський район, смт Нью-Йорк м. Торецька, с. Новолуганське, Покровський район Донеччини.
"За даними слідства, 12 травня 2022 року окупаційні війська РФ вкотре обстріляли з артилерійських установок м. Святогірськ Краматорського району. Під приціл потрапили житлові будинки та інші житлові споруди. Крім того, з боку тимчасово окупованого м. Горлівка загарбники відкрили вогонь по Бахмутському району. У смт Нью-Йорк м. Торецька пошкоджено приватну забудову. 13 травня 2022 року ворожа армія вдарила по с. Новолуганське, внаслідок чого зайнялася покрівля у приміщенні агропромислового товариства. Того ж дня зазнав руйнувань від ракетного обстрілу Покровський район Донеччини",- йдеться у повідомленні.
Від обстрілів пошкоджено будинки мирних мешканців, заводське приміщення, а також підприємство вугледобувної галузі. Зруйновано дахи і вікна будівель, деякі приміщення вигоріли вщент.
Відомості щодо постраждалих осіб та пошкодженої інфраструктури уточнюються. Наразі здійснюється досудове розслідування у 5 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю. Російська армія продовжує обстрілювати міста України. Сьогодні, 12 травня, ворог завдав удару по місту Запоріжжі. Про це повідомляє Запорізька обласна державна адміністрація на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Окупанти обстріляли 5 населених пунктів Донеччини: під удар потрапили житлові будинки (ФОТО)

Окупанти обстріляли 5 населених пунктів Донеччини (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини