Головна Новини Суспільство події Окупанти нагнітають ситуацію: на фронті почастішали обстріли
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти нагнітають ситуацію: на фронті почастішали обстріли

Чергове загострення ситуації спостерігається поблизу селища Південне

13 травня 2021, 19:06
Поділіться публікацією:

Військова ситуація поблизу лінії розмежування на Донбасі загострюється з кожним днем. 13 травня окупанти 7 разів порушили режим тиші. На щастя, ворожі обстріли не забрали життя у жодного з українських військовослужбовців. Тривожні новини повідомляють представники Штабу ООС.

Окупанти нагнітають ситуацію: на фронті почастішали обстріли

ЗСУ на Донбасі - фото з відкритих джерел

Наймасштабніших обстрілів зазнали позиції ЗСУ в районі селища Верхньоторецьке. Там терористи намагалися завдати шкоди з крупнокаліберних кулеметів, а також провадили гранатометні обстріли.

Українських військових поблизу селища Південного окупанти обстріляли зі станкових гранатометів, а по бійцях, які стоять біля населеного пункту Новотроїцьке. ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

У Пісках також досі гаряче. Російські найманці регулярно завдають обстрілів по селищу з крупнокаліберних кулеметів і мінометів.

Нагадаємо, 8 травня, ворог із 07:00 ранку встиг двічі порушити режим тиші на Донбасі. Позиції українських військових поблизу населеного пункту Південне бойовики обстріляли з крупнокаліберних артилерійських гармат 122 калібру та мінометів 120 калібру.

Також обстріли позицій збройних сил не вщухали під Авдіївкою. Там ворог використовував лише стрілецьку зброю. Попри це наші військові продовжували повністю контролюють ситуацію в районі проведення Операції об'єднаних сил.

Також 5 травня окупанти влаштували масштабний обстріл ковідної лікарні в Мар'їнському районі Донецької області. На щастя, обійшлося без смертей і поранень. Загальна сума збитків, завданих місту під час обстрілу, досі уточнюється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини