Головна Новини Суспільство події Окрім "Слуги" Трубіцина у справі про мільйонний хабар підозра вручена голові КП "Міський магазин", - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Окрім "Слуги" Трубіцина у справі про мільйонний хабар підозра вручена голові КП "Міський магазин", - ЗМІ

Слідство вважає, що Трубіцин та інші фігуранти могли організувати схему, в рамках якої отримували від підприємців неправомірний зиск за розміщення точок сезонної пересувної торгівлі.

11 лютого 2022, 13:00
Поділіться публікацією:

Окрім депутата Київської міської ради від пропрезидентської партії "Слуга народу" Владислава Трубіцина підозру у справі про отримання 1,26 млн гривень неправомірної вигоди за сприяння організації роздрібної торгівлі у Києві вручено ще керівнику комунального підприємства "Міський магазин" Аману Моламову. Він може бути причетний до злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу. Про це пише видання delo.

Окрім "Слуги" Трубіцина у справі про мільйонний хабар підозра вручена голові КП "Міський магазин", - ЗМІ

Аман Моламов - фото: Киеввласть

Автори матеріалу зазначають, що окрім Трубіцина та Моламова, підозра також вручена помічнику нардепа Олександру Кочу та ще трьом людям.

За даними слідства, Трубіцин та інші фігуранти справи отримували гроші за забезпечення перемоги в електронних торгах на право розміщення точок пересувної торгівлі у Києві.

КП "Міський магазин" – комунальне підприємство виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації). Воно було створено у 2011 році та підпорядковується Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Цей департамент київської адміністрації очолює Костіков Володимир Володимирович. Про нього відомо, що на позачергових парламентських виборах у 2019 році він балотувався у Верховну Раду від партії УДАР одномандатним виборчим округом №90 у місті Біла Церква Київської області. Також Костіков рахувався помічником на громадських засадах народного депутата Артура Палатного протягом 7 та 8 скликань ВРУ.

Нагадаємо, 9 лютого Національне антикорупційне бюро викрило депутата Київської міської ради від партії "Слуга народу" Владислава Трубіцина в отриманні великого хабара. Тоді ж стало відомо, що у справі, окрім депутата міськради, фігурують ще 5 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини