Головна Новини Суспільство події Охоронець адвоката Масі Найєма пригрозив "стрельнути в ногу" журналісту - ЗМІ (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Охоронець адвоката Масі Найєма пригрозив "стрельнути в ногу" журналісту - ЗМІ (відео)

ЗМІ опублікували відео і повідомляють, що охоронець адвоката Масі Найєма погрожував журналісту

29 квітня 2021, 16:55
Поділіться публікацією:

Видання "Вести. Юа" повідомляє, що нібито охоронець адвоката Масі Найєма пригрозив "стрельнути в ногу" журналісту. Відео опублікувала ОГО "Нова столиця" у Facebook.

Охоронець адвоката Масі Найєма пригрозив "стрельнути в ногу" журналісту - ЗМІ (відео)

Масі Найєм. Фото з відкритих джерел

"На цьому відео ви можете побачити, як охоронець Мaсі Найєма погрожує прострелити ногу журналісту, який знімав відео", — йдеться у повідомленні.

За даними "Нової столиці", нібито Найєм залишає приміщення по вул. Фрунзе, 69.

Як пишуть "Вести. Юа", на відео дійсно видно і адвоката, й чоловіка, який його супроводжує. Другий зауважує, що їх знімають на камеру, і заявляє: "Якщо ти мене будеш знімати, я тобі в ногу стрельну".

"Вести. Юа" повідомляютб, що адвокат Масі Найєм і юридична компанія "Міллер" потрапили в медіаскандал і нібито останні намагаються роздути міжнародний конфлікт під приводом захисту честі словацьких інвесторів.

У матеріалі видання повідомляється, що кілька років тому Масі Найєм і його юридична компанія "Міллер" супроводжувала угоду з купівлі словацькими бізнесменами Річардом і Юраєм Душками нібито краденого майна.

За даними "Вести. Юа", йдеться про будівлю на Кирилівській 69 (Фрунзе 69), яку словаки придбали у власність у 2019 році.

"Вести. Юа" повідомляють, що словацькі бізнесмени найняли адвоката Найєма Масі-Мустафу, щоб спільно організувати подальший юридичний процес і нібито не допустити повернення державі, а потім і новому інвестору іпотеки.

Зокрема, за даними "Вести. Юа", Річард і Юрай Душки уклали сумнівний договір позики на 340 тисяч доларів, а ТОВ "Фрунзе 69", засновниками якого вони є, передало в іпотеку будівлю як гарантію для забезпечення виконання зобов'язання Юрая перед Річардом. Метою договорів, йдеться в матеріалі "Вести. Юа", міг бути недопуск звернення стягнення на будівлю по вул. Кирилівська, 69.

Як повідомляють "Вести. Юа", таким чином юристи "Міллера" нібито могли допомогти вивести актив власнику банку "УПБ" Анатолію Юркевичу, а також наближеним до нього Козаченку і Сподіну.

"Вести. Юа" зазначають, що нібито "УПБ" міг видавати кредити за рахунок державних коштів, отриманих від НБУ як рефінанс, які нібито так і не повернулися в державну казну, забезпеченням під які була, в тому числі, і будівля на Кирилівській, 69.

За даними "Вести. Юа", за ці дії так ніхто і не поніс кримінальної відповідальності, попри те, що триває розслідування цих фактів в СБУ (42015100000000795).

Як повідомлялося раніше, Мустафа Найєм був звільнений із "Укроборонпрому".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини