Головна Новини Суспільство події Одну з трьох слухачок військово-медичної академії, які постраждали в ДТП 25 серпня, відправили до Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Одну з трьох слухачок військово-медичної академії, які постраждали в ДТП 25 серпня, відправили до Німеччини

За словами дівчини, це її перша поїздка за кордон, яка,на жаль, відбувається за такими сумними обставинами

6 жовтня 2020, 19:34
Поділіться публікацією:

Слухачку Української військово-медичної академії,  Олександру Гуй, яка постраждала в аварії 25 серпня найбільше з трьох дівчат, направили на лікування до одного з реабілітаційних центрів Німеччини. Про це повідомляє інформагентство Міністерства оборони "Армія-Inform".

Одну з трьох слухачок військово-медичної академії, які постраждали  в ДТП 25 серпня, відправили до Німеччини

Джерело:Армія-Inform

Відомо, що у дівчини покалічені обидві ноги, на даний момент вона перенесла вже 10 операцій, на ліву нижню кінцівку встановлено апарат зовнішньої фіксації, праву прийшлося ампутувати.  За словами військових лікарів, є деякі проблеми з однією з ран в районі гомілки збереженої ноги. Але медики сподіваються, що через збереження функції м’яких тканин і судин кінцівки нога відновиться і зможе стати опорною, після чого можна буде проводити протезування лівої.

"З нас трьох я постраждала найбільше, тому на лікування в Німеччину відправляють саме мене. Супроводжуватимуть нас німецькі фахівці. Курс проходитиме у військовому госпіталі міста Ульма. Сподіваюсь на їхню допомогу і дуже вдячна нашим військовим лікарям", — зазначила постраждала.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Міністерстві оборони України назвали ім'я майора, який 25 серпня вчинив наїзд на трьох курсанток Військово-медичної академії в столиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини