Головна Новини Суспільство події Обвал стіни будинку в Одесі: нові подробиці про смертельну трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

Обвал стіни будинку в Одесі: нові подробиці про смертельну трагедію

Двоє чоловіків у лікарні

28 січня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

В результаті обвалу стіни будинку в місті Одеса один будівельник загинув, ще  двох працівників травмовано.  Обвал стався в будівлі, де весною минулого року стався вибух газу і від чого були пошкоджені стіни. Коли робітники взялися розбирати аварійну стіну, уламок  стіни завалився на них. Про це інформує ТСН.

Обвал стіни будинку в Одесі: нові подробиці про смертельну трагедію

У цьому будинку стався вибух газу (фото з відкритих джерел)

 Городяни, що мешкають навпроти, мешканці Хуторського провулку стверджують,  що біда сталась передобідньої пори.

За словами однієї з городянок, робітники хотіли підбити стіну, щоб вона впала в потрібному їм напрямку. Два будівельники працювали знизу, третій стояв збоку. Обломок стіни впав на них раптово – сусіди почули сильний гуркіт і крик потерпілих, яких придавила велика кам’яна брила.

 Щоб визволити одного з них, рятувальники мусили застосовувати  спецтехніку.

 Будівельника, що постраждав, використовуючи спеціальні ноші, шпиталізували в лікарню. Але дорогою він помер. Двоє інших робітників, яким обвалом пошкодило ноги, знаходяться в обласному медичному закладі. Їх життю ніщо не загрожує.

 Трагічний інцидент в цій будівлі стався вже вдруге. Спочатку  весною минулого року вибухнув газ, одного з мешканців будинку вибуховою хвилею викинуло з вікна. Він відразу помер. Всіх інших городян відсели,  і після обстеження почали будинок відновлювати. Будівельники прийшли сюди працювати взимку. Після великих дощів та снігу. Стара стіна, яка була вимурувана черепашником і не прикрита дахом, набралась вологи і обвалилась,- заключили рятувальники.

 Мешканці, що живуть по сусідству, стверджують, що стіни будівельники укріпили перед черговим снігопадом. І приступили розбирати аварійну стіну. Видно втомились виймати окремо каміння і хотіли обвалювати стіну більшими шматками.

 Працівники одеської поліції за фактом загибелі будівельника розслідують кримінальне провадження. І кажуть, що тут допустили порушення норм техніки безпеки під час здійснення будівельних робіт.

Зараз на цьому об’єкті роботу призупинено. Фахівці знову обстежуватимуть поруйноване помешкання. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про вибух газу на Позняках.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини