Головна Новини Суспільство події Обвал на шахті у Кривому Розі: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Обвал на шахті у Кривому Розі: є загиблі

Шахтар отримав серйозні травми та помер на місці

3 грудня 2021, 14:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Кривому Розі стався обвал на шахті. Про це пише видання ТСН.

Обвал на шахті у Кривому Розі: є загиблі

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 2 грудня, на шахті Артем-1. Повідомляється, що стався обвал гірської породи під час виконання підрядних робіт на орт-заїзді 231 осі горизонту 1135 метрів.

За даними ЗМІ, внаслідок пригоди руда впала на гірника. Під уламками опинився 48-річний прохідник. Він отримав серйозні травми та помер від них на місці.

Наразі для розслідування трагедії створюється спеціальна комісія. За фактом загибелі шахтаря правоохоронці внесли відомості єдиний реєстр досудових розслідувань.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Сальвадорі загинув син міністра оборони країни. Він разом із ще двома членами екіпажу легкомоторного літака ВПС Сальвадора вирушив на пошуки яхти, яка нещодавно зникла у морі. Під час операції літак зазнав аварії в районі Ла-Пунтілья. На даний момент вже було виявлено їх бездиханні тіла. Наразі встановлюються всі обставини події. Міністр оборони особисто керує рятувальною операцією. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Індії леопард забрався до навчального закладу та напав на неповнолітнього. Влада припускає, що тварина прийшла з найближчої ділянки лісу. Потерпілий від нападу хлопець зазнав легких тілесних ушкоджень. Хижака спіймали та приспали. В Індії зустрічі з леопардами відбуваються нерідко. Все тому, що останнім часом скорочується місце існування цих тварин. Докладно про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини