Головна Новини Суспільство події Обстрілюють евакуаційну дорогу, грабують медичні заклади: як живе прифронтова та окупована Луганщина
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстрілюють евакуаційну дорогу, грабують медичні заклади: як живе прифронтова та окупована Луганщина

Окупанти навіть обстріляли дорогу, через яку довозять гуманітарну допомогу та евакуюють людей

11 травня 2022, 21:40
Поділіться публікацією:

російські окупанти продовжують знищувати Луганщину. Про статистику та наслідки російського вторгнення у регіоні на 11 травня повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Обстрілюють евакуаційну дорогу, грабують медичні заклади: як живе прифронтова та окупована Луганщина

російська армія грабує навчальні та медичні заклади (фото з відкритих джерел)

У відомстві повідомили, що жителі прифронтових та окупованих територій Луганської області живуть без води, газу та зв'язку. Окупанти навіть обстріляли дорогу, через яку довозять гуманітарну допомогу та евакуюють людей.

"Окупанти обстрілюють дорогу Лисичанськ – Бахмут, по якій завозять гуманітарні вантажі та евакуюють жителів. Наразі сполучення призупинене. Знеструмлені 43 населених пункти – 128,3 тис. споживачів. Централізоване водопостачання відсутнє по всій області: воду можна тільки підвозити. Вся область без газу та зв’язку. Російська армія грабує навчальні та медичні заклади", йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти тероризують жителів Луганської областіросійські окупанти продовжують знущатися з мирних жителів, які проживають у Луганській області. Так окупанти почали блокувати соціальні мережі, викрадають місцевих мешканців та заради розваги б’ють, піддають тортурам, калічать, вивозять та викидають в лісах у передмістях. Про це повідомляє уповноважена Верховної ради України з прав людини Людмила Денісова. За словами уповноваженої, окупанти намагаються обмежити людям доступ до соціальних мереж та українських ЗМІ, натомість створюють свої фейкові інформаційні ресурси. Окрім цього, військові рф заради розваги знущаються з мирних жителів, б'ють їх та тероризують.
 
 
 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини