Головна Новини Суспільство події Новий пранк підлітків в Україні: орендують квартиру і громлять там все
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий пранк підлітків в Україні: орендують квартиру і громлять там все

Ріелтори поскаржилися на кричущі витівки молоді

28 жовтня 2020, 11:50 comments1294
Поділіться публікацією:

В Україні ріелтори заговорили про новий пранк молоді. Так, ті орендують квартири на добу, а після себе залишають жахливий безлад і пошкоджені меблі. Тим, що відбувається, хваляться у соцмережах. Про це пише "Обозреватель".

Новий пранк підлітків в Україні: орендують квартиру і громлять там все

Фото ілюстративне

Співвласниця ріелторської компанії Олена Моїсеєва розповіла, як група підлітків влаштувала дебош в одній з квартир. На вигляд пристойний і культурний, за словами жінки, хлопець орендував її квартиру через Airnbnb на добу.

"Сюжет банальний — тусовка, вечірка, купа малоліток, розгром. Сусіди вчасно повідомили, що біда, біжіть сюди!" — зазначила рієлтор.

Коли фахівець поділилася історією з колегами, виявилося, цей же орендар чинив подібне і в інших квартир. Збиток квартирі склав 61 тисячу гривень.

"Взяли і пробили в холодильнику діру. Звичайно, ремонту техніка тепер не підлягає, її потрібно змінювати. Поліція на виклик не приїхала. Ми намагаємося боротися з Airbnb, щоб отримати компенсацію. Але після кризи цей сервіс ведеться не дуже добре", — розповів один із власників цієї ріелторської компанії Михайло Моїсеєв.

Примітно, що дикі забави підлітки не приховують, а активно діляться кадрами "відпочинку" в соцмережах, на яких п'ють, курять, б'ють щось у квартирі, смітять і т.д.

Ріелтор намагалася знайти родичів порушників, опублікувавши їх фото в соцмережі, але це не вдалося.

Крім того, ріелтори розповіли про новомодний пранк: підлітки винаймають подобово квартири і псують їх, можуть перефарбувати стіни, шпалери, і зняти все це на відео. За словами Моїсеєва, часто малюють посеред квартири коноплю.

Ріелтор Артем Борисенко теж розповів, як один з відеоблогерів зіпсував квартиру за пару днів: перефарбував всі стіни і намалював дурні малюнки.

Череда подібних витівок прокотилася Києвом за час карантину. Так, на Печерську студенти найняли квартиру і вкрали з неї техніку — плазмову панель і кавоварку. Поліція припускає, що молодий чоловік пред'явив фальшиві документи при укладанні договору про оренду, бо житло він зняв спеціально для вечірки і погрому.

Новий пранк підлітків в Україні: орендують квартиру і громлять там все - фото 2

Ще один ріелтор, Лариса Ващенко, зазначає, що втрати після таких розваг господарі відновлюють насилу. За її словами, молодь орендує непогані квартири в центрі столиці під свята. Але після тусовок на зв'язок не виходять.

"Приїжджаємо, а там просто жах. Нехай ще карнизи і фіранки обірвали. Пропалюють хороші дивани, матраци, меблі розбивають немов на дрова, б'ють скло. І можуть прихопити з собою плазму, мікрохвильовку, деталі від душових. Один раз розламали унітаз", — обурюється ріелтор.

Нагадаємо, школярка в Дніпрі публікує фото з відрізаними головами тварин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини