Головна Новини Суспільство події Нові подробиці ДТП з нардепом Трухіним: діти не постраждали, а за кермом був не він
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові подробиці ДТП з нардепом Трухіним: діти не постраждали, а за кермом був не він

Багато подробиць аварії, що стали широко відомі пізніше, не відповідають дійсності, - учасниця ДТП

31 серпня 2021, 18:28
Поділіться публікацією:








Пасажири автомобіля Daewoo, що став учасником ДТП на Бориспільській трасі, причетним до якого називають нардепа Олександра Трухіна, розповіли РБК-Україна свою версію подій. 

Нові подробиці ДТП з нардепом Трухіним: діти не постраждали, а за кермом був не він

ДТП з нардепом Трухіним


Згідно з відео коментаря учасниці ДТП Галини Молнар, яке розмістило видання, багато подробиць аварії, що стали широко відомі пізніше, не відповідають дійсності.


"23 серпня ми їхали до Києва з Борисполя й потрапили в ДТП. Зіткнулися дві машини і зачепили нашу третю. Ми були пасажирами в машині Daewoo. Про те, що там був народний депутат ми дізнались через пару днів після аварії, коли це про це почали писати в Facebook та інших сайтах. Під час самої аварії ніхто не розказував, що він депутат", —  цитує видання свідка подій.


Після аварії, за словами пасажирки Daewoo, ніхто з учасників нікому не погрожував, не вимагав вимкнути телефони або припинити зйомку.  Усі водії, у тому числі Віктор Склема, який був за кермом машини, де їхав нардеп, були перелякані, що, на думку свідка, цілком природно.


За словами Молнар, дітей забрала швидка допомога, але тільки для того, щоб перевірити їхній стан. Травм у них медіки не виявили. При цьому обидва водії цікавилися, чи не постраждали діти.


Раніше видання НВ повідомило, що, за версією поліції, за кермом автомобіля, у якому знаходився Трухін під час ДТП, перебував Віктор Склема — ймовірно, помічник депутата Полтавської обласної ради Фахраддіна Мухтарова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини