Головна Новини Суспільство події Нові дані про винуватця ДТП на Майдані: відкуп і наркотичні речовини
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові дані про винуватця ДТП на Майдані: відкуп і наркотичні речовини

Джерела заявляють про неточності, які супроводжували справу з самого початку

6 листопада 2020, 17:56 comments2329
Поділіться публікацією:

У справі винуватця аварії, колишнього заступника міністра є нові дані.

Нові дані про винуватця ДТП на Майдані: відкуп і наркотичні речовини

Фото: 24 Канал

Нагадаємо, в п'ятницю 30 жовтня, 66-річний Юрій Назаренко скоїв ДТП на Майдані Незалежності в Києві. У той злощасний вечір він в прямому сенсі проїхався по людях, є летальні випадки.

Джерела повідомляють ЗМІ, що підозрюваний нібито спробував піти від відповідальності, скориставшись своїми зв'язки і відкупитися від родичів загиблих жінок. Повідомляються, що спроби дати хабар за мовчання тривають.

Раніше Назаренка перевірили на наявність алкоголю в крові, і хоча результати продемонстрували його відсутність, але питання про вживання наркотичних речовин залишається відкритим. Адже неадекватна поведінка і заїзд на пішохідну зону в центрі столиці ніяк інакше пояснити не можна.

Також джерела заявляють про нестикування, які супроводжували справу з самого початку. Назаренка не відвезли до Київської клінічної лікарні, як годиться в таких випадках. Його доставили в клініку, де він раніше лікувався. Не відомо, хто дав на це згоду і як проводилися забір крові і сечі.

У правоохоронних органах неофіційно повідомили, що нібито провели токсикологічний забір і що тест на вміст наркотичних речовин можна робити протягом тижня. Хоча, як відомо, швидкість важлива, адже різні наркотичні речовини мають різну швидкість виведення з організму.

Також повідомляється, що проведуть вивчення меддокументації Назаренка з обліків ліків, які призначалися і якщо так, то чи могли вони вплинути на поводження винуватця ДТП.

Захист Назаренка під час судового засідання щодо обрання запобіжного заходу колишнього заступника міністра повідомила, що незалежно від того, чи буде підозрюваний визнаний винним чи ні, він докладе всіх зусиль, щоб постраждалі отримали матеріальну допомогу.

Також стало більше відомо підозрюваного. Він в минулому держслужбовець, працював в Департаменті економічної політики Секретаріату при Кабміні. У період 2005-2007 був заступником міністра КМУ. Був у складі Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку і головою колегії Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України. У 2014 підпав під люстрацію. Винуватець ДТП має бази відпочинку в курортній Затоці та володіє нерухомістю в Києві та Чернігівській області.

Нагадаємо, "Коментарі" висвітлювали ДТП на Майдані з летальним результатом кількох людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини