Головна Новини Суспільство події Ніхто не вижив: у Туреччині сталася авіакатастрофа
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніхто не вижив: у Туреччині сталася авіакатастрофа

На борту турецького розвідувального літака перебувало 7 осіб

16 липня 2020, 09:52 comments1976
Поділіться публікацією:

Вчора ввечері в горах Туреччини розбився військовий літак-розвідник, на борту якого перебувало сім осіб. На жаль, вижити нікому не вдалося, повідомляє державне агентство Anadolu.

Ніхто не вижив: у Туреччині сталася авіакатастрофа

За словами міністра внутрішніх справ Туреччини Сулеймана Сойлу, у військовому літаку було 2 пілоти і 5 співробітників розвідслужби, які три дні поспіль здійснювали польоти в провінціях Ван і Хаккарі. Трагедія сталася на висоті 2200 метрів на горі Артос.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Росії розбився приватний вертоліт. Пілотові Мі-2 довелося зробити жорстку посадку в Ростовській області. За попередніми даними, у вертольота відмовив двигун. Відомо, що на вертольоті Мі-2 екіпаж обробляв рисові поля. В якийсь момент, недалеко від села Кирсалово в Пролетарському районі Ростовської області, пілот втратив керування. Довелося зробити жорстку посадку, в результаті якої вертоліт повис на обриві. Одного з членів екіпажу — бортмеханіка — знайшли вже мертвим. Другий був живий: чоловік відбувся переломом ноги та забоями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини