Головна Новини Суспільство події Невдалий злочин: на Вінниччині злодій викрав сейф без грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

Невдалий злочин: на Вінниччині злодій викрав сейф без грошей

Грабіжнику-невдасі може загрожувати 6 років позбавлення волі

7 квітня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

На Вінничині, у селі Студена Тульчинського району стався курйозний випадок. Злодій хотів заволодіти грошима однієї жительки села, проте викрав пустий сейф. Дану інформацію повідомляє видання Depo.Вінниця.

Невдалий злочин: на Вінниччині злодій викрав сейф без грошей

Курйозний випадок: на Вінниччині чоловік викрав порожній сейф. Фото: novostipmr.com

Виявилося, що чоловік довго планував крадіжку. Він проник у будинок потерпілої та викрав сейф, в якому по його розрахунках мали лежати гроші.

Вже пізніше крадій побачив, що сейф майже порожній. Там знаходилися тільки документи на землю. З розпачу чоловік втопив сейф разом з паперами в колодязі.

Після того як власниця сейфу звернулася до поліції, крадія оперативно знайшли та затримали.

Нині розслідується кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ. За крадіжку, поєднану з проникненням у житло чоловікові загрожує до шести років ув'язнення.

Нагадаємо, що Національна поліція України закупила 100 легкових автомобілів спеціального призначення на базі Renault Duster на 56,5 мільйонів гривень. Якими ще автомобілями українська поліція поповнить свій автопарк, читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що у Франції поліція проводила спецоперацію з вилучення великої партії наркотиків. Представники паризької поліції затримали підозрюваних і вилучили пакети з рожевим порошком і гранулами, схожими на екстазі. Проте виявилося, що в пакетиках знаходився полуничний мармелад. Подробиці ситуації читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав про чоловіка, який п'ятнадцять років ходить по вулицях босоніж. З якою метою він це робить та як почувається, дізнавайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини